27 Aralık 2011 Salı

yeni trend : the louboutin manicure !

louboutin kesinlikle ama kesinlikle tüm kadınların hayallerini süsleyen o güzelim ayakkabıları yapa dursun blake lively için sadece ayakkabı olmadıkları da kesin :) yeni bir manikür türedi louboutin manicure..


eğer kırmızı tabanın sadece ayakkabı da kalmasını istemiyorsanız bence tam sizlik ve ayrıca cupcake den daha iyi göründüğü kesin yalnız tırnağımızın içini derimizi boyamadan yapmak zor olduğu için takma tırnak kullanılmış bence zor da olsa başarılabilir acı yok rocky! :D eğer yok ben kolay olanı seçim derseniz lütfen abartmadan bülent ersoy tırnağına çevirmeden yapın o kadar uzun olması yani :D yapımı nasıl derseniz video tıktık :)


25 Aralık 2011 Pazar

sıradışı opti.mono

evet çok çok uzun bir aradan sonra yeni bir post :) aslında yazmak istediğim bir sürü şey olmasına rağmen bir türlü fırsat bulup yazamadım ve artık yazma zamanı geldı ve karşınızda optimono gözlükler!



gayet şık olan bu gözlükler tamamen el yapımı ve gördüğünüz üzere tahta. cevizden yapılıyor ve sizin yüzünüze göre ayarlanıyor böylece yüzünüze yakışan harika bi modele sahip oluyorsunuz.o yüzden hemen gidip alamıyoruz maalesef çünkü gözlüğünüz yüzünüze göre ayarlanması biraz zaman alıyor.işte bir kaç model 

the archibald 

the loli

the audrey

benim favorim archibald modeli en kısa zamanda bu muhteşeme kavuşmak istiyorum! unutmadan bu modellerin hepsi unisex inanın erkeklerde de çok şık duruyor :)