7 Mart 2012 Çarşamba

Marni at H&M


İtiraf : Sevgili H&M artık bu sefer acaba hangi dev marka ile çalışacak diye düşündürmeni sevioruz :) gelelim biricik Marni ile yaptığın nefis işbirliğine , Marni at H&M ! off biliorum ki yine sırada kuyruklar olucak sosyetenin en gözdeleri bile kapılarda bekleyecek hatta abartıp çadır kurup sabahlayacaklar her şey senin için bebeğim , her şey mağazada 5 dakikada 5 ürün almak için sn buna değersin bılıoruz :) ayrıca koleksiyonun 8 mart Dünya Kadınlar Gününde görücüye çıkması  Kadınlar Gününe ithafen güzel bi hediye biliorum hepimiz yararlanamıcaz ühühüü :p 
Biz bekleyeduralım Hollywood a Los Angles da görkemli şekilde lansmanı yapıldı bile
Kendileri üstlerine çekmiş Marni at H&M leri ni öyle gelmişler :) yakışmış :)

Reklam filmleri bile Sofia Coppola imzalı off off daha ne olsun 


Neyse artık birazda koleksiyona göz atalım karşınızda Marni at H&M
Tabiki erkeklerde unutulmadı 
Bi H&M işbirliği daha geçti Marni ile bn şimdiden gelecek anlaşma acaba hangi dev marka ile olacak diye düşünmeye başladım :) p.s. bu yazı boyunca tv de sürekli Marni at H&M reklamının tekrar tekrar oynaması (yaklaşık 10 defa) acaba bi işaret mi :P

11 yorum:

  1. cok hos bi paylasim ama sanki erkeklerin koleksiyonu biraz özensiz hazirlanmis gibi .. daha güzel erkek koleksiyonu tasarliyordu aslinda h&m ama bu seferlik böyle olmus sanirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler ve aslında itiraf etmek gerekirse h&m ın dev markalarla yaptığı tüm anlaşmalarda erkek koleksıyonu yapılmıs olmak ıcın yapılmıs gıbı gelıo bana yani kesinlikle aynı fikirdeyim ;)

      Sil
  2. Canım ya ben karışık desenleri sevmedim hele en komiği pet şişe eriterek yaptığım ki 2006 yılında benzer kolye satışa çıkmış bu koleksiyonda pes dedim .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahhaa evt haklısın o kolye pes dedırtecek cınsten :D tatlım evt ya karışık desenler baya bi göz yoruyo ve kolay kolay kimseye de yakışacagını sanmıorum bnde daha cok puanlı elbise, çizgili şort ve t-shirtleri begendım ha bı de yakaları unutmamak lazım ;)

      Sil
  3. this collection looks amazing. One of my favourite H&M collaborations. xx

    http://www.theprovocativecouture.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeah i agree with you but i prefer previous cooperations than this one :)

      Sil
  4. yeni dizaynlarde nedense kadınlarda maskulen erkeklerde ise feminen olma çabası var. En sonunda orta yolu bulup unisex bir giyim tarzı açığa çıkacak bence, ilerde herkes aynı tarz hem erkeğin hem kadının giebileceği şeylerle gezecek gibi geliyor. Site güzel sevdim efenim bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğeni için teşekkürler :) çok dogru kadınlarda maskulen erkeklerde de femınen bı hava var ne zmndır ama bnce yıne eskısı gıbı kadınlarda femınene erkeklerde de maskulene donus olucak ama ole de olmayabılır moda bu :) değişik bi bakış açısı, dedıınız gıbı unısex de gıyınebılırız ılerde :)

      Sil
  5. Güzel bir işbirliği erkek koleksiyonu da şahane :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erkek koleksıyonu bı kac parca ıle daha hareketlendırılebılırdı dıye dusunuorum ama yıne de marni :)

      Sil
  6. thanks diana great to hear this :)

    YanıtlaSil