4 Mayıs 2012 Cuma

Tuba Ünsal Loves Koton

Yaz sezonunun kuşkusuz en çok konuşulan ve hatta görünen o ki daha da konuşulacak işbirliği nedir desem  hepinizin cevabını duyar gibiyim tabii ki Tuba Ünsal ın Koton için hazırladığı Tuba Ünsal Loves Koton diyeceksiniz.Tuba, Koton için mezuniyet konseptli birbirinden güzel elbiseler tasarlamış, koleksiyonu tam 3 ana konseptten oluşuyor: Tubanın Parti Favorileri adından da anlaşılacağı gibi kokteyl ve parti elbiselerinden, Tubanın Yıldız Parçaları kırmızı halılık elbiselerden ve son olarak en sevdiğimde olan uçuş uçuş romantik parcalardan oluşan Tubanın Prenses Gardırobu.Koleksiyonda hemen hemen istediğiniz her modele ulaşabilirsiniz maxi, mini, asimetrik, tütü , şifon, saten, tül, pilise, maakaron tonları, parlak şeftali, pırıltılı limon, metalik,pudra pembe, kırmızı, saks mavi, zümrüt yeşil, mint, hot pink... yani ne arasanız var hem de çok cazip fiyatlarla  sadece 99-199 TL arasında :))
Ve karşınızda Tuba Ünsal Loves Koton







4 yorum:

  1. kittycim ziyaretine çkkk teşeşkkürler=) bende izleyicinim artık=) ilk resimdeki sarı elbise favorim=) yakından görmek gerek dimi=)iyi pazarlar=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili coco cok teşekkur ederım zıyaretten zevk aldım ayrıca ızleyıcım olmana da teşekkürler hem de 100. olarak :) aynen sarı olan bnmde favorım ustte nasıl durduguda onemlı tabı sevgiyle kal :))

      Sil