15 Ekim 2011 Cumartesi

rimeller

 evt o zmn ilk yazıma severek kullandığım rimellerimle başlayayım. şimdi ilk gördüğünüz bourjois rimelim gerçekten çok güzel fakat biraz fazla sürülünce kirpikler yapışıyor en kötü özelliği ise ağır bir  formülü olması kirpikleri biraz yoruyor buna rağmen etkileyici bir siyahlık sağlıyor.
ikinci olarak rimellerin efendisi de diyebileceğimiz lancome :) bu rimeli kofre içinde almıstım yanında kalemi ve temizleyiciside vardı.hypnose dramanın en sevdiğim özelliği ise kesinlikle kirpikleri güzelce tek tek ayırması  ve uzun göstermesi aslında fazla söze gerek yok o bi lancome yalnız bir çok kişiden hypnose drama nın diilde hypnose un daha iyi olduğunu duydum belirteyim dedim. yalnız öle fazla bi volume filan aramayın sürerken de dikkat yoksa bu rimelde de yapışma sorunu yaşıyabilirsiniz.
ve son olarak estee lauder var bu rimel ise bnce daha doğal bi görünüm sağlıyor ama çok iyi performans verdiğini söyleyemiyiciim. gayet hafif bir yapısı var güzel tel tel ayırıyor ama işte maalesef ne çok uzun gösteriyor ne de hacim veriyor bi de öyle bi siyah yapmıyor. ama yine de dediğim gibi yapı itibariyle bu da çok hoş.
sonuç olarak hepsini severek kullanıyorum 3 de güzel farklı beklentilere cevap veriyor. bnce gayet alınabilir rimeller tavsiye ederim :) 

4 yorum:

  1. Benim kirpiklerim yok denecek kadar az ve çok kısa. :( hangisini kullanmalıyım ve bunlar çok pahalı mı tuğçe hanım

    YanıtlaSil
  2. bebeyimm o zmn bourjois onerebilirim sana hem diğrelerine göre daha kullanışlı hem daha ekonoik bu arada mascara sını kullanmasamda svediiğim the body shop ve yves rocher ye de bakmanı öneririm :)

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler tuğçecim. ekonomik derken ne kadardan bahsediyoruz :D

    YanıtlaSil
  4. tatlım tam olarak hatırlayamasam da 30 tl cıvarı olması gerek

    YanıtlaSil